Kosten muizen bestrijden

Muizen laten bestrijden: wat kost dat? Professioneel muizen bestrijden is namelijk maatwerk, dus de totaalprijzen variëren weleens. Kom jij elke dag aangevreten voedsel en spullen tegen? Liggen er overal keutels en doe jij ‘s nachts geen oog dicht? Sommige mensen zijn zelfs doodsbang voor muizen! Kies daarom voor de snelste oplossing voor dit probleem en lees alvast meer over de prijzen van professionele muizenbestrijding.

Snel de muizen kwijt?

24/7 contact bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 8502
muizen-bestrijden-kosten

Prijzen muizenbestrijding

De kosten voor muizenbestrijding verschillen vaak per plaag. Je weet immers nooit hoeveel muizen er écht in of rond een woning leven. Schakel je een bestrijder in om de muizen te bestrijden? Reken dan op een minimum van €65 qua prijs. Is de plaag heel heftig? Ga dan uit van €160 voor een professionele aanpak van muizen. Gemiddeld zijn klanten ongeveer €112 kwijt aan de hulp van de bestrijder. Vergis je niet: dit geld besteed je goed! Het is namelijk een hels karwei om zelf muizen te bestrijden.

Prijsopbouw muizenbestrijding

In de prijsopbouw van de professionele bestrijder tellen verschillende zaken mee als het gaat om muizenbestrijding. Zeer bepalend zijn het aantal werkuren van de expert en de kosten voor de werkmaterialen. Hoe ernstiger de plaag, hoe meer de bestrijder van beide in rekening brengt. Dit doet hij echter niet zonder vooraf met jou te overleggen. Jij wilt namelijk precies weten waar je aan toe bent als het gaat om jouw portemonnee! We geven je graag twee prijsvoorbeelden:

Lichte muizenplaag

Een lichte muizenplaag wordt soms opgelost na één bezoek van de bestrijder. Denk aan een tarief van €65 per bezoek. Worden het toch twee bezoeken? Je betaalt dan €130 euro, maar de kans is groot dat het tweede bezoek goedkoper is dan het eerste.

Zware muizenplaag

Moet de bestrijder meer dan één keer langskomen om een zware muizenplaag op te lossen? Herhaalbezoeken zijn vaak goedkoper dan het eerste bezoek. Reken ongeveer op €130 tot €160 voor een totaaloplossing. 

Wat doet de expert precies?

Muizen zelf aanpakken geef je op. Want voor elke muis die je vangt, lijken er wel tien terug te komen. Je hebt dus nog maar één kans en dat is een bestrijder vragen om het werk voor je te doen. Natuurlijk is dit geen probleem voor hem, maar je bent wel benieuwd naar zijn methodes. Uitleg daarover vind je alvast in dit overzicht.

Rodenticide

Rodenticide is een giftige stof, speciaal ontworpen voor lastige knaagdieren. Eet een muis van het gif, dan sterft het binnen een week aan inwendige bloedingen. Rodenticide mag alleen gebruikt worden voor bestrijding van muizen binnenshuis, niet voor muizen in de tuin. 

muizenbestrijding-met-rodenticide

Muizenklemmen

Voor muizenbestrijding in een woning of in een tuin mag de bestrijder altijd klemmen met lokaas gebruiken. Hij plaatst die op tactische plekken waar de muizen het vaakst opduiken. Zo is de kans optimaal dat de muizen snel gevangen worden.  

muizen-bestrijden-met-klemmen

Muizenwering

Heel belangrijk in de strijd tegen de muizen is het aanbrengen van wering. De expert dicht dan zoveel mogelijk gaten en kieren in een woning om te voorkomen dat muizen naar binnen glippen. Zorg verder dat alles netjes is, muizen komen namelijk af op vuil.

muizen-voorkomen-met-wering

De werkwijze van de muizenbestrijder

Onze doeltreffende werkwijze

Op deze manier ben je snel van je muizenplaag af!

Garantie op muizenbestrijding

Is dit mogelijk?

Garantie geven op muizenbestrijding is helaas niet mogelijk. Na een geslaagde bestrijding kan er immers altijd weer een nieuwe plaag ontstaan door toedoen van de klant. Deze houdt zich bijvoorbeeld niet aan de adviezen van de bestrijder om regelmatig te poetsen en afval op te ruimen. Maar hoe weet je of een professioneel muizen bestrijden succesvol is? Als je ongeveer twee maanden na de ingrepen van de expert geen muis meer ziet, zit je safe!

 

Bespaartips bij muizen bestrijden

Hoe bespaar je zoveel mogelijk op het bestrijden van muizen? Je hebt de professional namelijk hard nodig als de beestjes dag en nacht aan spullen knagen en ruimtes vervuilen, maar je wilt niet tot de maximale prijs komen voor een oplossing. Geen nood! Muizen Kwijt denkt namelijk alvast met je mee met deze vijf bespaartips.

  1. Hebben je buren ook last van muizen? Als je gezamenlijk een bestrijder inschakelt, krijg je vaak korting op de behandelingen.
  2. Help de bestrijder een handje! Houd ruimtes schoon en berg voedsel (ook diervoeder) goed op zodat je geen muizen aantrekt.
  3. Heb je last van andere soorten ongedierte? Als je de bestrijder alle beestjes tegelijk laat behandelen, heb je kans op korting. 
  4. Ga niet zelf aan de slag met het bestrijden van muizen. Doe-het-zelf middelen leveren vaak geen optimale resultaten. Bovendien zijn ze soms prijzig.
  5. Kies altijd voor een lokale bestrijder. Dit scheelt tijd en dus ook geld. Via Muizenkwijt maak je snel en eenvoudig contact met een expert uit je eigen regio.

Muizen laten bestrijden en je tarief weten?

Bel nu met jouw lokale expert!

Maken de muizen je het leven zuur? Bel of mail dan nu via Muizenkwijt met jouw lokale bestrijder! Eerst stelt hij je wat vragen over het muizenprobleem. Hierna maken jullie een afspraak voor een inspectie. Hij onderzoekt de ernst van de plaag en hij stelt dezelfde dag een oplossing voor. Muizen laten bestrijden? Je boekt altijd resultaat, tegen een eerlijke en heldere kosten!

085 - 029 8502

muizenbestrijding-inschakelen

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
2339  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder