Muizen bestrijden Arnhem

Jouw lokale muizenbestrijder

Genoeg is genoeg. Op zeker moment ben je wel klaar met die ‘schattige’ muisjes die dagelijks door je kasten razen en aan alles knabbelen dat ze tegenkomen. Aan de keuteltjes op de aanrecht en de penetrante geur in huis. Dan is het tijd om in te grijpen. Voor muizenbestrijding in Arnhem ben je bij Jerry van OBI Property Care & Inspectie aan het juiste adres.

Muizenbestrijding-Arnhem
9
Muizenbestrijding-Arnhem
9
Jerry Egter

Gecertificeerd
Logo evm

Snel weer vrij van een muizen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende muizenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 8502
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Ongedierte-bestrijden-Arnhem

Over muizenplaag bestrijden

Jouw muizenbestrijder voor Arnhem

Je piekert je suf over die vervelende muizen in je woning of bedrijfsruimte. Wat moet je er toch mee? Je vindt het geen prettig idee dat die beestjes daar rondlopen en de gedachte alleen al dat ze aan je etenswaren zitten doet je gruwelen. Wij hebben de ultieme oplossing voor jou: bel of mail Jerry van OBI Property Care & Inspectie gewoon, dan ben je zo van je probleem af. Hij is onze aangewezen specialist als het gaat over bestrijding van muizen in jouw regio! 

Muizen bestrijden in Arnhem

Muizenbestrijding ook in Arnhem soms nodig!

Het maakt muizen niet uit of ze nou aan de ene kant van de Rijn of aan de andere kant moeten wonen. De gemiddelde Arnhemmer zorgt gewoon goed voor ze. Professioneel muizenbestrijder in Arnhem Jerry van OBI Property Care & Inspectie weet dat, want het aantal meldingen van muizen in woningen of bedrijfspanden zit de laatste jaren flink in de lift.

Dat geldt ook voor die andere knagertjes met kraaloogjes: de ratten. Het is geen toeval. Volgens Europese wetgeving mag er sinds enkele jaren buiten geen gif meer worden ingezet om muizen (en ratten) te elimineren. Dit om te voorkomen dat bijvoorbeeld roofvogels ook worden vergiftigd. Daardoor komen er buiten meer muizen - want ze worden er niet bestreden - en als die op zoek gaan naar warmte, veiligheid en voedsel komen ze naar binnen. Misschien wel bij jou! Heb jij je woning of bedrijfsruimte potdicht? Is er geen enkel gaatje of kiertje waardoor een muisje naar binnen zou kunnen glippen? Weet je dat heel zeker? Ik zou het maar even checken!

Muizen komen naar binnen voor veiligheid, warmte en… eten. Vraagje: bewaar jij je etenswaren zodanig dat ze onbereikbaar zijn voor muizen? Ook het vogel- en hondenvoer? Is je tuin goed opgeruimd? Geen vuilniszakken die niet meer pasten in de kliko en nog steeds weg moeten?

Maar dan nog: al leef je nog zo schoon en houd je overal rekening mee, je kunt toch eens de pech hebben dat je woning wordt ‘ingenomen’ door muizen. In dat geval is het slim om direct Jerry te bellen. Muizenbestrijding in Nijmegen is het vak waarin hij uitblinkt, want hij kan je milieuvriendelijk en vlot van de beestjes afhelpen. Dat moet ook, want hoe langer je het muizenprobleem niet aanpakt, des te groter het wordt. En snel ook!

De werkwijze van de muizenbestrijder

Onze doeltreffende werkwijze

Op deze manier ben je snel van je muizenplaag af!

Muizenbestrijding-Arnhem
9
Muizenbestrijding-Arnhem
9

Jerry, aangenaam

Jouw muizenbestrijder

Je hebt het zelf geprobeerd, maar het is je niet gelukt. Je hebt nog steeds muizen in je woning of bedrijfspand. Vervelend! Ik kan zorgen voor de oplossing. Mijn naam is Jerry en ik ben van OBI Property Care & Inspectie. Het is mijn vak om ongedierteproblemen op te lossen. Bel me of vul het contactformulier in, dan komt het goed!

085 - 029 8502
Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten muizen bestrijden Arnhem

Muizenbestrijding in Arnhem: professioneel werk, eerlijke prijs

Een muizenplaag levert al genoeg stress op: je wilt geen hartkloppingen voelen als je ook nog eens de rekening onder ogen krijgt. Wees gerust, want jouw bestrijder voor Arnhem rekent alleen eerlijke prijzen voor de professionele diensten die hij levert. Maar hoe de kosten voor een muizenbestrijding tot stand komen? De volgende punten zijn allesbepalend!

  1. De omvang van het muizenprobleem
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De gekozen materialen voor zowel bestrijding als aanleg van wering
  4. Het aantal werkuren van de specialist
  5. Het aantal behandelingen

Nu zijn niet alle muizenplagen even ernstig of even makkelijk op te lossen. Daarom is het verstandig als je de ongediertedeskundige uitnodigt voor een inspectie. Hij kan dan precies bepalen wat er moet gebeuren en daaruit voortvloeiend kan hij dus ook een duidelijke prijs berekenen. Bel of mail hem, regel de afspraak en bespreek de mogelijkheden. Jouw expert is één en al oor!

085 - 029 8502
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Jerry aan

9
2067 beoordelingen
Muizenbestrijding-Arnhem
9
2067  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende muizenproblemen in Arnhem