Muizen bestrijden Haarlem

Jouw lokale muizenbestrijder

Op een gegeven moment ben je er wel klaar mee. Steeds opnieuw aangevreten etenswaren, een smerige geur in huis en knaagsporen aan plinten en bedrading. Dat laatste is nog gevaarlijk ook! Tijd om er iets aan te doen. Mijn naam is Frans van Van Gerwen Pest Control. Als expert in muizenbestrijding te Haarlem help ik je snel, doeltreffend en op verantwoorde wijze van de beestjes af.

Muizenbestrijding-Haarlem
9
Muizenbestrijding-Haarlem
9
Frans van Gerwen

Gecertificeerd
Logo cpmv
Logo vca

Snel weer vrij van een muizen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende muizenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 8502
20+ jaar ervaring
12.500+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Ongedierte-bestrijden-Haarlem

Over muizenplaag bestrijden

Jouw muizenbestrijder voor Haarlem

Muizenplaag Bestrijden heeft professionals door het hele land. In jouw buurt is Frans van Van Gerwen Pest Control onze absolute topper. Hij bestrijdt allerlei soorten ongedierte en helpt je graag als je met muizen te maken hebt. De beestjes komen namelijk nooit alleen. Als ze een plaats hebben gevonden waar het ze bevalt, dan blijven ze en gaan nog gezinnetjes stichten ook. Liever grijp je voor die tijd in! Muizen in je pand? Bel of mail Frans voor een vlotte, deskundige en verantwoorde bestrijding!

Muizen bestrijden in Haarlem

De beste muizenbestrijder is een Mug!

Muizen bestrijden in Haarlem? Daarvoor moet je bij Frans van Van Gerwen Pest Control zijn. Hij weet precies wat hem te doen staat, vanwege zijn jarenlange ervaring in muizenbestrijding in Haarlem.

In de stad van de ‘Muggen’ (de bijnaam van Haarlemmers) zijn muizen vaak geziene gasten. De omstandigheden zijn er ideaal. Veel mooie oude panden, waarvan 1149 rijksmomumenten en dus ook best veel toeristen, in 2018 wel zo’n 6,5 miljoen. Al die mensen willen eten en dus zijn er ook veel restaurants, eethuisjes en snackbars. Aan eten dus geen gebrek, ook voor de muizen niet, want de beestjes lusten alles wat wij ook graag eten.

In de herfst en winter komen de muizen graag naar binnen. Ze zoeken de warmte op, net als wij mensen. Een muisje buiten, dat is nog tot daaraan toe, maar binnen heb je ze liever niet. De beestjes knagen namelijk dat het een aard heeft en dat heb je liever niet in die schitterende monumentale panden, het Frans Hals Museum of het Teylers Museum, om maar eens wat te noemen.

Maar in je woning of bedrijfspand heb je ze liever ook niet, want behalve het gevreet aan je eigen levensmiddelen en het geknaag aan je spullen brengen muizen nog een andere nare eigenschap mee: ze kunnen allerlei vervelende infectieziekten veroorzaken bij mens en huisdier. En dus zul je ze moeten bestrijden. Of: laten bestrijden, nog veel beter, want zelf ‘dokteren’levert nooit het gewenste resultaat. Liever roep je de hulp in van de beste muizenbestrijder van Haarlem: Frans!

De werkwijze van de muizenbestrijder

Onze doeltreffende werkwijze

Op deze manier ben je snel van je muizenplaag af!

Muizenbestrijding-Haarlem
9
Muizenbestrijding-Haarlem
9

Frans, aangenaam

Jouw muizenbestrijder

Als je al van alles hebt geprobeerd - maar de muizen racen nog steeds door je pand - dan is het de hoogste tijd om mij te bellen of het contactformulier in te vullen. Mijn naam is Frans en ik ben van Van Gerwen Pest Control. Ik kan je op verantwoorde en vlotte wijze van je muizenplaag verlossen.

085 - 029 8502
Logo cpmv
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten muizen bestrijden Haarlem

Muizenbestrijding in Haarlem: hoe wordt de prijs bepaald?

Je hebt muizen in je woning of bedrijfspand in Haarlem en overweegt nadrukkelijk om ze te laten bestrijden door een professional. Maar hoeveel betaal je dan precies voor de diensten van Frans van Van Gerwen Pest Control? Dat hangt af van de volgende zaken: 

  • De ernst van de muizenplaag
  • De gekozen bestrijdingsmethode
  • De benodigde materialen en middelen voor bestrijding
  • Misschien: de benodigde materialen voor het aanbrengen van wering
  • Het aantal werkuren van de professional
  • Het aantal benodigde behandelingen

Om dit alles te kunnen beoordelen is een inspectie nodig. Aan de hand van bovenstaande punten kan Frans dan bepalen wat hem te doen staat. Hij verpakt het geheel van zijn bevindindingen in een plan van aanpak, waarin hij ook zal meenemen wat de klus gaat kosten. Zeg je ja tegen dat plan, dan kunnen de muizen alvast hun koffers pakken.

085 - 029 8502
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Frans aan

9
2067 beoordelingen
Muizenbestrijding-Haarlem
9
2067  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende muizenproblemen in Haarlem