Muizen bestrijden Utrecht

Jouw lokale muizenbestrijder

Als een muizenkolonie bezit heeft genomen van je woning of bedrijfspand, komt er een moment dat je er klaar mee bent. Als dat het geval is, kom ik je graag helpen. Mijn naam is Ton van AVL Ongediertebestrijding en ik ben de specialist op het gebied van muizen bestrijden in Utrecht. Bel of mail me, dan zorg ik voor een nette, snelle oplossing.

Muizenbestrijding-Utrecht
9
Muizenbestrijding-Utrecht
9
Ton van Leur

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca

Snel weer vrij van een muizen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende muizenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 8502
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Ongedierte-bestrijden-Utrecht

Over muizenplaag bestrijden

Jouw muizenbestrijder voor Utrecht

In Ton van AVL Ongediertebestrijding heeft Beestjes Kwijt een topper op het gebied van ongediertebestrijding bij jou in de buurt. Een van zijn specialismen is muizenbestrijding, dus als je overlast hebt van de beestjes in je woning of bedrijfspand, wacht dan niet te lang en zoek contact met Ton. Je kunt hem rechtstreeks bellen, maar je kunt ook het aanvraagformulier invullen, dan belt hij jou. Na een korte, maar gedegen inspectie bindt hij de strijd aan met de muizen om er als winnaar uit te komen!

Muizen bestrijden in Utrecht

Jouw muizenbestrijder in Utrecht staat klaar voor je!

Liever niet natuurlijk, maar als je muizen moet bestrijden in Utrecht, laat het dan door een professional doen. Dan weet je dat het op veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke wijze gebeurt. Ton van AVL Ongediertebestrijding is jouw muizenbestrijder in Utrecht en omgeving. Hij helpt je van je muizenprobleem af, of je nou in Kanaleneiland woont, in Overvecht of een bedrijf hebt in De Meern. 

Je vraagt je natuurlijk ook af hoe je aan die muizen bent gekomen. Ook daar kan Ton uitsluitsel over geven. Als je hem in de arm neemt, zal hij eerst een inspectie doen. Hij zal kijken waar de beestjes allemaal zitten, hoe groot het probleem is én onderzoeken hoe ze bij je binnen zijn gekomen. Dat probleem zal hij eerst oplossen, want de muizenbestrijder wil natuurlijk niet dweilen met de kraan open.

De specialist zal je tevens tips aan de hand doen over het bewaren en opslaan van etenswaren en voedsel voor huisdieren, zodat de muizen daar niet meer bij kunnen komen.

Muizenbestrijding in Utrecht is ‘trending’, mag je zeggen. Muizen zijn nooit helemaal weggeweest, maar het aantal meldingen van muizen in woningen en bedrijfsruimten neemt hand over hand toe, zo merkt Ton. Dit heeft te maken met het Europese beleid voor bestrijding van plaagdieren, waarbij het gebruik van gif stevig aan banden is gelegd, maar ook met zachte winters en de onzorgvuldigheid van mensen met etenswaren, thuis, op straat en in het bedrijfsleven. Dat trekt muizen aan.

Mocht je muizen in je woning of bedrijfspand aantreffen, wacht dan niet te lang met ingrijpen, want het probleem wordt nooit vanzelf kleiner, eerder veel groter!

De werkwijze van de muizenbestrijder

Onze doeltreffende werkwijze

Op deze manier ben je snel van je muizenplaag af!

Muizenbestrijding-Utrecht
9
Muizenbestrijding-Utrecht
9

Ton, aangenaam

Jouw muizenbestrijder

Zoek je een oplossing voor je muizenprobleem? Dan zit je hier goed! Mijn naam is Ton. Ik ben van AVL Ongediertebestrijding en wij zijn gespecialiseerd in (onder meer) het bestrijden van muizen in Utrecht. Bel me of vul het aanvraagformulier in, dan heb je de eerste stap op weg naar de gewenste oplossing gezet!

085 - 029 8502
Logo evm
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten muizen bestrijden voor Utrecht

Muizenbestrijding in Utrecht gewenst? Wij rekenen niets teveel

Je wilt de muizen in je woning of bedrijf in Utrecht op een veilige en verantwoorde manier kwijt en dat betekent dat je dus een ervaren muizenbestrijder moet inschakelen. Je zit echter nog met een belangrijke vraag: wat rekent deze professional precies voor zijn diensten? Hier geeft hij graag antwoord op, maar dan moeten de volgende zaken wel duidelijk zijn:

  1. Hoe omvangrijk is de muizenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode zal het beste resultaat brengen?
  3. Welke middelen en materialen moeten voor zowel bestrijding als wering gebruikt worden?
  4. Hoeveel werkuren zijn nodig voor de werkzaamheden?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig om de plaag definitief te beëindigen? 

Als de bestrijder de antwoorden op deze vragen weet, kan hij een duidelijke prijs berekenen. Je krijgt dan zowel de werkzaamheden als de kosten in een plan van aanpak gepresenteerd. Helder en overzichtelijk: je weet meteen waar je aan toe bent en het voorstel verplicht je nog tot niets. Kom in contact met jouw lokale bestrijder en vraag hem naar een inspectie. Hij wacht al op je belletje of mailtje!

085 - 029 8502
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Ton aan

9
2067 beoordelingen
Muizenbestrijding-Utrecht
9
2067  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende muizenproblemen in Utrecht