Muizen bestrijden Alkmaar

Jouw lokale muizenbestrijder

Op een gegeven moment ben je er wel klaar mee. Steeds opnieuw aangevreten etenswaren, een smerige geur in huis en knaagsporen aan plinten en bedrading. Dat laatste is nog gevaarlijk ook! Tijd om er iets aan te doen. Mijn naam is Frans van Van Gerwen Pest Control. Als expert in muizenbestrijding te Alkmaar help ik je snel, doeltreffend en op verantwoorde wijze van de beestjes af.

Muizenbestrijding-Alkmaar
9,2
Frans van Gerwen

Gecertificeerd
Logo cpmv
Logo vca
Muizenbestrijding-Alkmaar
9,2
Frans van Gerwen

Gecertificeerd
Logo cpmv
Logo vca

Snel de muizen kwijt?

24/7 contact bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
20+ jaar ervaring
12.500+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Ongedierte-bestrijden-Alkmaar

Over muizenplaag bestrijden

Jouw muizenbestrijder voor Alkmaar

Muizenplaag Bestrijden heeft professionals door het hele land. In jouw buurt is Frans van Van Gerwen Pest Control onze absolute topper. Hij bestrijdt allerlei soorten ongedierte en helpt je graag als je met muizen te maken hebt. De beestjes komen namelijk nooit alleen. Als ze een plaats hebben gevonden waar het ze bevalt, dan blijven ze en gaan nog gezinnetjes stichten ook. Liever grijp je voor die tijd in! Muizen in je pand? Bel of mail Frans voor een vlotte, deskundige en verantwoorde bestrijding!

Muizen bestrijden in Alkmaar

Laat muizenbestrijding in Alkmaar over aan Frans

Door het imago van de muis denken veel mensen dat het een schattig, onschadelijk beestje is met mooie kraaloogjes en een grappig snoetje. Denk alleen maar aan de ondeugende Jerry van de tekenfilmserie Tom & Jerry en het is duidelijk hoe mensen naar muizen kijken. Een muis ‘verdelgen’ roept dan ook automatisch weerstand op. Velen vinden het zielig. Toch is muizen bestrijden in Alkmaar een veelgevraagde dienst bij ongediertebestrijders.

De muis is evenwel niet zo onschuldig als hij eruit ziet. Of eigenlijk wel, maar hij heeft wat onhebbelijke eigenschappen. Dingen die we als mensen niet zo prettig vinden. Het feit dat het muisje aan onze etenswaren zit bijvoorbeeld. Als hij door je voorraadkast raast - soms in gezelschap van wat ‘vrienden’ en familieleden, dan kun je alle etenswaren waaraan geknabbeld is wel weggooien. Ze knagen verder aan plinten, kabels, plantenbakken of wat dan ook, om hun tandjes lekker op lengte te houden.

Daarbij verspreiden de muizen met hun urine nog stank ook. En dan hebben we het nog niet over het feit dat de muisjes met hun gepoep en geplas overal ziektes kunnen verspreiden. Ziektes die in bepaalde gevallen ernstige vormen kunnen aannemen voor mens en huisdier. Het zijn zaken die vaak onderschat worden als men eens een muisje binnen aantreft.

Met deze wetenschap nemen mensen direct contact op met Frans van Van Gerwen Pest Control zodra ze een muis door hun woning of bedrijfspand zien trippelen. Frans is dé man als het gaat om muizenbestrijding in Alkmaar. Hij is bijzonder ervaren en weet wat hij - gezien de strenge EU-regelgeving - wel en niet mag doen om tóch succesvol muizen te kunnen bestrijden.

De werkwijze van de muizenbestrijder

Onze doeltreffende werkwijze

Op deze manier ben je snel van je muizenplaag af!

Deze video kan helaas niet worden afgespeeld met de huidige cookie-instellingen.

Muizenbestrijding-Alkmaar
9,2
Muizenbestrijding-Alkmaar
9,2

Frans, aangenaam

Jouw muizenbestrijder

Als je al van alles hebt geprobeerd - maar de muizen racen nog steeds door je pand - dan is het de hoogste tijd om mij te bellen of het contactformulier in te vullen. Mijn naam is Frans en ik ben van Van Gerwen Pest Control. Ik kan je op verantwoorde en vlotte wijze van je muizenplaag verlossen.

Neem contact op
Logo cpmv
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten muizen bestrijden Alkmaar

Muizenbestrijding in Alkmaar: hoe wordt de prijs bepaald?

Je hebt muizen in je woning of bedrijfspand in Alkmaar en overweegt nadrukkelijk om ze te laten bestrijden door een professional. Maar hoeveel betaal je dan precies voor de diensten van Frans van Van Gerwen Pest Control? Dat hangt af van de volgende zaken: 

  • De ernst van de muizenplaag
  • De gekozen bestrijdingsmethode
  • De benodigde materialen en middelen voor bestrijding
  • Misschien: de benodigde materialen voor het aanbrengen van wering
  • Het aantal werkuren van de professional
  • Het aantal benodigde behandelingen

Om dit alles te kunnen beoordelen is een inspectie nodig. Aan de hand van bovenstaande punten kan Frans dan bepalen wat hem te doen staat. Hij verpakt het geheel van zijn bevindindingen in een plan van aanpak, waarin hij ook zal meenemen wat de klus gaat kosten. Zeg je ja tegen dat plan, dan kunnen de muizen alvast hun koffers pakken.

Neem contact op
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Frans aan

Muizenbestrijding-Alkmaar
9,2
6  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende muizenproblemen in Alkmaar