Muizen bestrijden Rijswijk

Jouw lokale muizenbestrijder

Op een gegeven moment ben je er wel klaar mee. Steeds aangevreten etenswaren, een penetrante geur in huis en knaagsporen aan plinten en bedrading. Dan is het tijd om er iets aan te doen. Ik help je daarbij graag. Mijn naam is Elroy van Ongediertemeldpunt. Als professional in muizenbestrijding te Rijswijk help ik je snel, doeltreffend en op verantwoorde wijze van de beestjes af.

Muizenbestrijding-Rijswijk
9
Elroy Kerklaan

Gecertificeerd
Logo cpmv
Logo vca
Muizenbestrijding-Rijswijk
9
Elroy Kerklaan

Gecertificeerd
Logo cpmv
Logo vca

Snel de muizen kwijt?

24/7 contact bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 8502
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Ongedierte-bestrijden-Rijswijk

Over muizenplaag bestrijden

Jouw muizenbestrijder voor Rijswijk

Muizenkeutels in de kastjes? Vies hè? En wist je dat die - mogelijk - nog gevaarlijk kunnen zijn voor je gezondheid ook? En muizenpis? Die zie je misschien niet, maar je ruikt ‘m wel! En wat als je dat aan je vingers krijgt en je eet daarna een koekje? Je weet het: die muizen moeten weg! Geen prettig klusje en dus laat je dat liever iemand anders doen: Elroy van Ongediertemeldpunt bijvoorbeeld. Onze ervaren ongediertebestrijder in jouw regio! Hij wil je graag helpen met je muizenprobleem. Bel of mail hem maar, dan komt alles goed!

Muizen bestrijden in Rijswijk

Vakkundige muizenbestrijding in Rijswijk door Elroy

Het is helaas een feit: muizen bestrijden in Rijswijk is steeds vaker bittere noodzaak. Niet alleen hier hoor, maar in heel Nederland, heel Europa zelfs. Hoe dat komt? Daar zijn diverse redenen voor. De belangrijkste is misschien wel dat het bestrijden van muizen en ratten aan steeds strengere, door de EU opgelegde, regels is gebonden. Daardoor moet het bestrijden van de beestjes als het ware opnieuw uitgevonden worden, want buiten zwaar gif gebruiken is tegenwoordig verboden.

Daarnaast zijn ‘we’ er ook zelf schuldig aan. We nemen de hygiëneregels steeds minder serieus en we zijn achteloos met etenswaren en restanten. Als die voor het grijpen liggen voor muizen, is het logisch dat de beestjes er ook op afkomen. Als we dan openingen hebben in ons pand waar ze door naar binnen kunnen komen, ligt een plaag op de loer.

Dan is er nog iets: veel mensen nemen het niet serieus, een muisje in je woning of bedrijfspand. Dat is evenwel niet slim. Een muisje komt nooit zomaar op bezoek. Hij of zij is op ‘huizenjacht’. Kijken waar ze kunnen wonen. Een fijn pand waar het warm is, waar ruimte is om veilige nestjes te kunnen bouwen en waar voedsel in overvloed is. En dat is bij jou!

Daarom, als je aanwijzingen hebt voor de aanwezigheid van muizen in je pand, onderneem dan actie voordat het is uitgegroeid tot een enorme plaag. Bel of mail Elroy, zodat hij een inspectie kan komen doen om vervolgens een actieplan te kunnen voorstellen. Hij helpt je gauw weer van de beestjes af en geeft adviezen over preventie, zodat het je niet weer overkomt!

De werkwijze van de muizenbestrijder

Onze doeltreffende werkwijze

Op deze manier ben je snel van je muizenplaag af!

Deze video kan helaas niet worden afgespeeld met de huidige cookie-instellingen.

Muizenbestrijding-Rijswijk
9
Muizenbestrijding-Rijswijk
9

Elroy, aangenaam

Jouw muizenbestrijder

Een probleem oplossen begint met het erkennen ervan. Als je maar niet van de muizen afkomt, doe je er goed aan een professional in de arm te nemen. Mijn naam is Elroy van Ongediertemeldpunt. Ik ben een ervaren ongediertebestrijder die jou gaat helpen met je probleem. De muizen zijn gewaarschuwd!

085 - 029 8502
Logo cpmv
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten muizen bestrijden voor Rijswijk

Betaal een gedegen prijs voor muizenbestrijding in Rijswijk

Bezoek van muizen is nooit prettig en het idee dat je ook moet betalen om ze weg te krijgen schrikt je vast ook af. Toch hoef je niet bang te zijn, want al onze bestrijders staan bekend om hun eerlijke en duidelijke prijsberekeningen. Deze komen tot stand als een bestrijder de situatie ter plekke onderzoekt. Nodig hem uit en hij zoekt het volgende voor je uit:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De benodigde bestrijdingsmethode
  3. De benodigde materialen voor bestrijding en mogelijk ook wering
  4. Het aantal benodigde werkuren
  5. Het aantal benodigde behandelingen

Zijn al deze punten bepaald, dan kan er ook een duidelijke prijs worden opgegeven. Je krijgt dus uitleg over de oplossing en je weet hoeveel je moet betalen. Houd er wel rekening mee dat sommige zaken variabel kunnen zijn, zoals het aantal behandelingen. Nu een afspraak maken voor een inspectie of wil je alvast een prijs bij benadering ontvangen? Bel of mail ons en jouw bestrijder staat je bij.

085 - 029 8502
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Elroy aan

Muizenbestrijding-Rijswijk
9
76  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende muizenproblemen in Rijswijk