Muizen bestrijden Venray

Jouw lokale muizenbestrijder

Als je muizen moet bestrijden in Venray dan zit je goed bij onze expert van Traas Zuidoost. ‘Ik ben Roy en ik help je graag met je probleem. Ik weet zeker dat ik de oplossing heb en zal je binnen afzienbare tijd en op verantwoorde wijze van de beestjes afhelpen. Neem snel contact op via onderstaand telefoonnummer.’

Muizenbestrijding-Venray
9
Roy Ewalts

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca
Muizenbestrijding-Venray
9
Roy Ewalts

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca

Snel de muizen kwijt?

24/7 contact bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 8502
10+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Ongedierte-bestrijden-Venray

Over muizenplaag bestrijden

Jouw muizenbestrijder voor Venray

Roy van Traas Zuidoost is dé aangewezen vakman van Beestjes Kwijt in jouw regio. Als je muizen in je woning of bedrijfspand hebt, doe je er goed aan hem te bellen. Wacht niet te lang, want de muizen zitten niet stil… Van muizen komen muizen, dat spreekwoord ken je vast wel. Dat geldt in dit geval letterlijk. Je kunt Roy bellen óf het contactformulier invullen. In dat geval belt hij jou! Dat is het begin van de oplossing van jouw muizenprobleem.

Muizen bestrijden in Venray

Kies voor professionele muizenbestrijding in Venray

Muizenbestrijding in Venray is een van de ‘takken van sport’ waar Roy van Traas Zuidoost in gespecialiseerd is. Muizen heb je overal, of het nou in de stad of op het platteland is. De beestjes komen af op warmte en voedsel, vandaar dat de bestrijders vaak meldingen krijgen in de herfst en winter.

Gezien de Europese wetgeving is het bestrijden van een muizenplaag in Venray een stuk moeilijker geworden. Het gebruik van bestrijdingsmiddelen is behoorlijk aan banden gelegd. Professionele ongediertebestrijders werken dan ook met middelen die zorgen voor een pijn- en stressloze dood voor de muizen. De middelen werken op basis van bloedverdunning en anti-stolling, waardoor de muizen sterven door inwendige bloeding, of op basis van een stof die werkt op het zenuwstelsel. Daardoor valt het diertje in slaap om uiteindelijk te overlijden.

Roy van Traas Zuidoost weet hoe hij het gif moet gebruiken en op welke plaatsen hij het ‘t beste kan wegzetten. In bepaalde gevallen wordt er ook nog met klemmen of vangkooitjes gewerkt.

Als je muizen moet bestrijden in Venray dan laat je dat het liefst op professionele wijze doen. Je weet dan dat het verantwoord en goed gebeurt. Als je muizen bestrijdt, moet je ze namelijk wel allemaal te pakken krijgen, want anders blijft het probleem voortbestaan en vergroot het zich op den duur ook weer.

Voor muizenbestrijding in Venray is het verstandig om met Roy samen te werken. Hij weet wat hij doet en verlost je uiteindelijk van je muizenprobleem en dat is wat telt!

De werkwijze van de muizenbestrijder

Onze doeltreffende werkwijze

Op deze manier ben je snel van je muizenplaag af!

Deze video kan helaas niet worden afgespeeld met de huidige cookie-instellingen.

Muizenbestrijding-Venray
9
Muizenbestrijding-Venray
9

Roy, aangenaam

Jouw muizenbestrijder

Mijn naam is Roy en ik ben van Traas Zuidoost. Als je te maken hebt met een muizeninvasie, dan kan ik je uit de brand helpen. Bel me gewoon, of vul het aanvraagformulier in, dan maken we een afspraak voor een inspectie. Ik maak vervolgens een actieplan en kan daarna met de behandeling beginnen.

085 - 029 8502
Logo evm
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten muizen bestrijden Venray

Muizenbestrijding in Venray nodig? Reken op een eerlijke prijs

Onze ervaren muizenbestrijder wordt vrijwel dagelijks voor muizenbestrijding in Venray ingeschakeld. Schakel jij hem ook in, dan wil je uiteraard weten wat zijn diensten kosten. Een vaste prijs kunnen we echter niet noemen, want niet alle plagen zijn even ernstig of met dezelfde middelen op te lossen. De expert zal, na een inspectie, wel een berekening kunnen maken op basis van de volgende vragen:

  1. Hoe ernstig is de overlast door muizen?
  2. Welke bestrijdingsmethode(s) zijn nodig?
  3. Hoeveel werkuren nemen inspectie en bestrijding in beslag?
  4. Dient er ook wering aangebracht te worden en met welke materialen dan?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig om de muizen voorgoed te verbannen?

Na een eerste inspectie zul je weten wat de expert aan kosten moet rekenen. Uiteraard zal hij duidelijk uitleggen welke kosten hij voor welke acties rekent. Wil je alvast een prijs bij benadering ontvangen? Bel of mail dan en de expert staat je graag te woord. Regel aansluitend meteen een afspraak en je wordt zo snel mogelijk geholpen.

085 - 029 8502
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Roy aan

Muizenbestrijding-Venray
9
225  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende muizenproblemen in Venray