Overzicht van problemen van andere websitebezoekers

Ik heb een muizennest op mijn dak getroffen. Het is zit ongeveer op 3 meter. Is er een bestrijder beschikbaar in Lunteren om het nest te verwijderen?

Lunteren • Hillegondalaan

Ik heb last van muizen, met name in de keuken zie ik ze wel eens rondrennen. Heb zelf al van alles geprobeerd zoals het plaatsen van valletjes maar dit heeft geen effect gehad. Is er een bestrijder uit Oegstgeest die mij zou kunnen helpen bij dit probleem? 

Oegstgeest • Oranjelaan

Ik vermoed dat ik last heb van muizen. Ik hoor constant krab geluiden tussen de dakpannen. Het kan ook wel van de zolder afkomen. Ik durf zelf niet zo goed te gaan kijken. Is er een bestrijder uit Veenendaal die mij hierin verder kan helpen? Hoor graag zo snel mogelijk van jullie.

Veenendaal • Coniferenlaan

Ik heb muizen in de keuken die ook mijn kamer binnnenkomen die ik graag bestreden wil hebben. Ik woon in Assen, is hier een bestrijder beschikbaar?

Assen • Kerkstraat

Ik heb een muis gespot in de keuken. Hij heeft zich verstopt onder de koelkast. Ik zou graag deze bestreden hebben. Is het ook mogelijk om een inspectie uit te laten voeren voor de zekerheid?

Rotterdam • Vredenoordlaan

Er zitten muizen in mijn huis, te Purmerend. Deze wil graag laten bestrijden, want het is onmogelijk om hier nog te kunnen slapen.

Purmerend • Wollegras

Ik heb muizen in huis, die steeds terugkeren. Ik heb zelf al veel geprobeerd, maar niets lijkt te werken.

Amsterdam • Cornelis Krusemanstaat

In eerste instantie zagen we maar een muis voorbij rennen, maar nu soms wel meerdere. Eten kunnen we niet meer onbemand laten liggen en er liggen over muizenkeutels. De keutels vinden we vaak bij het fornuis, de bank, langs de muren en (eenmalig) op de eettafel en in mijn dochters bed. Ook in de schuur liggen er grote hoeveelheden keutels. Kunt u ons helpen bij het bestrijden van deze muizen?

Hoogeveen • De Vos van Steenwijklaan

Ik dacht dat we één muisje zelf wel aankonden, maar nu dat ik zelfs muizenkeutels in bed vind gaat het mij te ver. Er ligt al gif en er staan meerdere vallen op de looproute van de muis, maar ik zie hem nog regelmatig door ons huisje rennen... kan u ons helpen en deze muis verwijderen?

Woerden • Geestdorp

Ik heb erg last van een muizenplaag en ik zou er graag van af willen. Kan u mij hier mee helpen en eventueel al een offerte maken?

Waalwijk • Boekelaerstraat

Hallo, ik heb last van muizen in de muren en het plafond (vlak bij het raam). Ik kan er helaas niet bij om vallen e.d. te zetten, dus ik wil jullie vragen of jullie deze muizen wel kunnen bestrijden. Alvast bedankt!

Zeist • Chopinlaan

Er komen regelmatig veldmuizen bij mij binnen. Ik heb overal al muizenkorrels/pasta liggen, maar heb helaas pas een paar keer succes gehad. Zou u misschien voor mij een offerte willen opstellen voor het bestrijden van deze?

Oosterhout • De Braak

Dit jaar lijkt het gif en de vallen niet afdoende te werken om van de muizen af te komen. Het is een oude woning waar in de 20 jaar die ik er woon altijd wel muizen hebben gezeten. Op plaatsten waar uitwerpselen liggen wordt het geplaatste gif simpelweg niet meer gegeten en vallen lijken wel bewust te worden gemeden. De muizenplaag lijkt zich langzaam te verspreiden door heel mijn huis in Venlo. 

Tegelen • Geldersebaan

ik heb last van een muizenplaag in Maastricht, ze komen en ze gaan ik wordt er gek van..... denk dat ze onder het keuken blok zitten, via de spouw binnen komen, vergif eten ze niet. Ik zou graag een ongeveer prijs willen weten wat het mij gaat kosten om deze muizen te verdelgen, want ik wil er liever vandaag dan morgen af zijn. Alvast bedankt.

Maastricht • Electronstraat

Wij wonen in een woning op de Beverstraat in Utrecht en wij hebben last van een muizenplaag. Hoeveel het er zijn is moeilijk te zeggen. Nu zouden wij graag een professionele muizenverdelger laten komen.

Utrecht • Beverstraat

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder